Samarbeidsportalen – registrer og finn oppgaver

Har du forslag til bachelor- eller masteroppgave? På samarbeidsportalen kan du registrere eget forslag eller søke på publiserte oppgaveforslag, både fra fagmiljø og arbeidslivet.

Publisert: Endret:

Registrer eget oppgaveforslag

Forslag til bachelor- eller masteroppgave registrerer du i den digitale studentekspedisjonen.

Det første du må gjøre som student er å registrere deg som en «studentgruppe». En studentgruppe kan bestå av 1-3 studenter. Når du har registrert egen studentgruppe får du mulighet til å registrere eget oppgaveforslag, eller søke på publiserte oppgaveforslag fra fagmiljøet eller arbeidslivet.

Logg inn i Digital studentekspedisjon

Finn publiserte oppgaveforslag

I Samarbeidsportalen kan du søke etter relevante bachelor- og masteroppgave som er foreslått av fagmiljø og arbeidsliv.

Vi tror at studenter som får jobbe med reelle og relevante oppgaver lærer mer og blir godt rustet for veien videre ut i arbeidslivet.

Et slikt samarbeid om oppgaver styrker kunnskapsdelingen mellom akademia og arbeidsliv, og at gjør at studentene får jobbe med oppdaterte problemstillinger.

Husk at oppgaveforslagene må vurderes i forhold til ditt studieløp. Vi anbefaler at du rådfører deg med en veileder eller andre fagpersoner ved UiS som kjenner ditt studieløp før du søker på oppgaven.

Her kan du finne oppgaveforslag fra fagmiljø og arbeidsliv.