Hopp til hovedinnhold

Tankevirus - mestringskurs

Fredag 22. oktober kl. 09:00 - Fredag 29. oktober kl. 11:30,
Kitty Kjellands hus,
S-264.

Et mestringskurs om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene dine. Kurset er for alle som ønsker å bli bevisst på negative tankemønstre, og lære hvordan man kan endre dem.

Publisert: Endret:

Tidligere trodde man at tankeprosesser hos personer med psykiske plager skilte seg fra resten av befolkningen, men forskning har vist at de samme tankeprosessene går igjen i oss alle, bare i ulik grad. Dette kurset er derfor for alle – fra deg som sliter med f.eks. angst, depresjon eller lav selvfølelse, eller til deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen.

Mål med kurset:

  • Kunnskap om normalfungering og hvor vanlig det er å ha negative tanker. Du lærer at tanker i seg selv er harmløse, det er hvordan vi reagerer på tanker som mulig kan gi oss plager.
  • Kunnskap om det “psykologiske immunforsvaret”, og om hvordan det påvirker psykisk helse. Du lærer også om hvordan du skal ta vare på det psykologiske immunforsvaret ved å lage gode strategier for deg selv.
  • Kunnskap om ulike tankevirus, og trening i å identifisere dem hos deg selv.
  • Ved hjelp av psykologiske vitaminer lærer du hensiktsmessige måter å forholde deg til dine tanker og følelser.

Tid: Kurset går over to kursdager, kl. 09.00-1130 den 22. oktober og 29. oktober. For å få et utbytte av kurset er det vesentlig at man kan delta på begge gangene.

Meld deg på her!

Sted: Møterommet i Kitty Kiellands Hus, rom S-264

Link til sted : https://link.mazemap.com/Ve4hXIAy 

Obs: Kurset er gratis, men det er et gebyr på kr. 300 for å holde en plass man ikke benytter. Avmeldingsfrist er kl. 15:00 dagen før kurset.