Hopp til hovedinnhold

Utendørs trening i Sørmarka

Mandag 14. juni 2021 kl. 13:45-15:15,
Ullandhaug- oppmøte Kitty Kiellandshus.

Vil du komme i bedre form, men synes det er vanskelig å motivere deg selv alene? Med SiS helse du får dette fine lavterskel gruppetilbudet. SiS vil gjøre sitt aller beste for at du skal få en god treningsopplevelse. Meld deg på!

Publisert: Endret:

Lavterskel treningsgruppe SiS

Fysisk aktivitet er en medisin helt uten bivirkninger. Som du sikkert vet, finnes det en lang liste med positive effekter av å øke aktiviteten i hverdagen, og en del av disse effektene er dose-respons-styrte. Det handler om å finne akkurat den dosen fysisk aktivitet som gir deg et positivt utbytte og får deg til å ønske å fortsette. I dette tilbudet har du mulighet til å utforske dette sammen med oss - og det er helt gratis. Her er det rom for prøving og feiling, og vi sørger for å "plukke deg opp igjen". 

Påmelding her

Mål med kurset:

  • Bedre kondisjon og styrke
  • Oppleve mestring ved å bruke kroppen fysisk og dele dette med andre som søker det samme
  • Gi deg mer overskudd, velvære og glede, og forhåpentligvis et friskt og sterkt hode som kan hjelpe deg videre med studiene 

Tid: Mandager kl. 13.45 - 15.15

Oppmøte:  Utenfor Kitty Kiellands hus. Selve treningen foregår i Sørmarka. Du trenger kun å stille i treningsbekledning, vi har utstyret. Ved veldig dårlig vær kjører vi et innendørs alternativ.  

Dette kurset passer for deg som:

  • Trenger et push for å komme i bedre form, og komme deg over "treningskneiken"
  • Ikke har mye treningserfaring, eller som ikke har trent særlig på en stund 
  • Kan ha nytte og glede av å treffe andre 
  • Har betalt semesteravgift til SiS i inneværende semester 

Påmelding her

For å få sikre deg plass på alle treningene må du melde deg på alle datoene du kan delta på. Husk best effekt av treningen får du ved å delta på alle :) Det er viktig at du melder deg av dersom du ikke kan møte på en bestemt dato, da frigjøres plassen til andre, samtidig som du også forenkler administreringen av eventuell smittesporing. 

Har du spørsmål, ta kontakt med Kristin Hagland på kristin.hagland@studentensbeste.no eller Kjersti Holter på Kjersti.holter@studentensbeste.no