Verdens psykisk helse-uke: Psykt bra mat - spis deg sterk og glad

Onsdag 6. oktober 2021 kl. 14:00-16:00,
Universitetsbiblioteket, Kjølv Egelands hus.

Vi markerer verdensdagen for psykisk helse hele denne uken. Temaet dette året er livet under og etter en pandemi. Det blir foredrag om betydningen av måltidet og felleskapet rundt dette. Kom og la deg inspirere!

Publisert: Endret:

Det er kommet ny forskning som viser at sosiale relasjoner er like viktig for helsen vår som kosthold og trening. Hva kan effektene bli om vi kombinerer sosiale relasjoner med næringsrik mat? Hvilken betydning har det for helsen å prioritere måltidene og en jevn måltidsrytme? Og hvilken mat er det egentlig som fremmer fysisk og psykisk helse? Ernæringsfysiolog Svanhild Ådnanes prøver på 1,5 time å samle trådene for næringsrik mat, den riktige settingen, nærvær og sosiale relasjoner. Foredraget foregår på norsk.

Meld deg på her!

Tid: Onsdag 6 oktober kl 14:00