Hopp til hovedinnhold

Helse Hackathon

Tirsdag 27. april kl. 15:00 - Onsdag 28. april kl. 21:00,
UiS, Lyspæren.

Velkommen!

Publisert: Endret:

Helse Hackathon arrangeres for å møte de utfordringene samfunnet vårt står ovenfor i forbindelse med fysisk- og mental helse. UiS Lyspæren inviter ALLE til å delta.

Et Hackathon er et arrangement hvor kreative, forretningsfolk, studenter, gründere, forskere, sofasurfere - ja, stort sett hvem som helst, deltar for å bygge prototyper og innovative løsninger på VELDIG kort tid.

Meld deg på, alene eller som et team: Løsningen kan være hva som helst, en app, en skisse, en papir-saks-lim anordning - vi kaller disse PROTOTYPER! Løsningen er teamets eiendom og kan spinnes ut som et prosjekt, eller et eget selskap.

Du får super nyttig trening i forretningsmodellering, kunde-reiser, MVP og pitch-fremføring. Ha det gøy sammen og lære å bygge et team rundt en idé. Lære å jobbe i nye digitale verktøy som Miro og Airmeet.

Vinneren får i tillegg presentere løsningen til en kompetent jury og idéeier, og vil få mentorhjelp til å starte opp prosjektet med en pilot. I tillegg får du anledning til å bli kjent med lokalt arbeids- og næringsliv. Som deltaker får du og en attest for deltagelse på Hackathon med beskrivelse av læringsutbytte.

Meld deg på her.

Husk! Ønsker du å ha et fortrinn på selve Hackathonet, meld deg på digitalt kick-off 23.april, kl.12.00-13.00, mer informasjon, finner du her. På kick-off får de ivrigste deltakerene gjøre seg kjent med de digitale verktøyene i forkant av Helse Hackathon 27.-28. april.

Ser frem til å se deg online!