Hopp til hovedinnhold

Kick-off for Helse Hackathon 2021

Fredag 23. april 2021 kl. 12:00-13:00,
Digitalt arrangement.

Nysgjerrig på Helse hackathon? Bli med på Kick-off for mer informajson

Publisert: Endret:

Nysgjerrig på å vite mer om Helse Hackathon, bli med på kick-off da vel! Kick-off arrangement fredag 23. april fra kl. 12-13. Merk! Arrangementet blir avholdt digitalt. Send oss en e-post til lyspaeren@uis.no for lenke til streaming, merket med Kick-off Helse Hackathon.

Husk! Vi har begrensede Early Bird billetter for selve Hackathon arrangementet 27.-28. april, her er det første mann til møllen prinsippet. Bruk kode: earlybird, ved kjøp av billett. Ser frem til å se deg online! Earlybird-kampanjen utgår 11. april så her gjelder det å være tidlig ute.

Om Helse Hackathon

Helse Hackathon arrangeres for å møte de utfordringene samfunnet vårt står ovenfor i forbindelse med fysisk- og mental helse. UiS Lyspæren inviter ALLE til å delta.

Et Hackathon er et arrangement hvor kreative, forretningsfolk, studenter, gründere, forskere, sofasurfere - ja, stort sett hvem som helst, deltar for å bygge prototyper og innovative løsninger på VELDIG kort tid.

Meld deg på, alene eller som et team: Løsningen kan være hva som helst, en app, en skisse, en papir-saks-lim anordning - vi kaller disse PROTOTYPER! Løsningen er teamets eiendom og kan spinnes ut som et prosjekt, eller et eget selskap. Ulike bedrifter og organisasjoner fra både det offentlige og private inviteres som samarbeidspartnere og problemeiere og utformer problemstillinger/case som deltagerne skal utvikle ulike løsninger på i løpet av de to dagene arrangementet foregår.

Vinneren får presentere løsningen til en kompetent jury og idéeier, og vil få mentorhjelp til å starte opp prosjektet med en pilot.

Meld deg på her.