BaTo

Linjeforeningen til bachelor i toll, vareførsel og grensekontroll ved Universitetet i Stavanger.

Published Endret
Kontakt oss
Vi jobber for å skape et godt faglig og sosialt miljø for tollstudentene ved Universitetet i Stavanger.

BaTo er linjeforeningen til bachelor i toll, vareførsel og grensekontroll ved Universitetet i Stavanger. Linjeforeningen består av medlemmer og et styre. Alle tollstudenter er automatisk medlemmer, og styret blir stemt frem hvert høstsemester. Det er ingen kontingent for å være en del av linjeforeningen.

Vi ble etablert høsten 2021. Styret består av dyktige og motiverte tollstudenter som jobber for å skape et godt faglig og sosialt miljø for tollstudentene. Vi deler innhold som er relevant for nåværende tollstudenter, fremtidige tollstudenter og andre som bare er nysgjerrige på tollstudiet. Gjerne følg med på Instagrammen vår @bato.uis for å holde dere oppdatert på hva vi finner på. 

Ikke vær redd for å ta kontakt via instagram, nettside eller mail! 

Logo til podkasten rød/grønn sone

Rød/Grønn sone

I podkasten Rød/Grønn sone vil du høre om hverdagen til tollstudentene, samt høre fra tollere om deres hverdag. Podkasten er ledet av styremedlemmer som er på jakt etter et dypere innblikk i livet som toller. Ved å lytte til podkasten vil en møte ivrige tollere og forelesere som vil dele deres erfaringer innen det tollfaglige området. Podkasten kan du finne på Spotify!

Du er kanskje også interessert i