Offshore Field Development Technology - Master's Degree Programme (M-OFFDET)

Studieprogramkode

M-OFFDET

Vekting (SP)

Studienivå

Mastergrad iht §3, 2 år

Fører til grad

Master's Degree Programme in Offshore Field Development Technology

4 Semestre

Grunnstudium

Nei

Tilbys av

Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet

Intro

Gubkin Russian State University of Oil and Gas og Universitetet i Stavanger (UiS) har forent sine erfaringer innenfor forskning og undervisning for å opprette et dobbelt masterprogram i offshore feltutvikling. Programmet tar sikte på å gi studenten kunnskap og ekspertise innenfor offshore olje- og gassteknologi, spesielt i nordområdene. Det er et økende bransjebehov for spesialisert arbeidskraft på dette feltet. Studieprogrammet benytter erfarne lærekrefter med ekspertise som ikke bare omfatter avanserte teoretiske prinsipper, men også bransjeerfaring.

Fagplan

Studieplan og emner

Studentene skal studerer ved UiS i semester 1, 3 og 4.  Andre semester vil være ved Gubkin University, og 30 studiepoeng skal fullføres der. Masteroppgaven kal leveres til begge universitetene i slutten av semester 4. Studentene forsvarer sin masteroppgave ved Gubkin University. Undervisningsspråket for denne master graden ved begge universitetene er engelsk.

I andre semester (undervisningen foregår i Moskva) og i tredje semester (undervisningen foregår i Stavanger) vil studenter fra Gubkin University og UiS delta i samme undervisning.

Hva kan du bli?

Det doble mastergradvitnemålet vil gjøre studentene svært konkurransedyktige og attraktive på arbeidsmarkedet, både i norsk og russisk sektor innen alle aktiviteter innen offshore feltutvikling, teknologi i arktiske strøk og undervannsnæringer.  Våre kandidater er svært etterspurt i et bredt spekter av selskaper som dekker:

Olje- og gass-selskap

Leverandør av skip og offshore strukturer

Leverandør av utstyr for undervannsteknologi

Leverandører av installasjonstjenester

Leverandører av ingeniørtjenester

Risiko- og klassifikasjonsselskaper

Studieplan og emner
  • Obligatoriske emner

• Valgemne 3. semester

• Levetidsforlengelse av konstruksjoner

Andre år, semester 3

Levetidsforlengelse av konstruksjoner

Studiepoeng: 5

• Offshore Engineering in the Arctic

Andre år, semester 3

Offshore Engineering in the Arctic

Studiepoeng: 5

Utveksling

2. semester er obligatorisk utveksling ved Gubkin University, der 30 studiepoeng skal fullføres der.

Utveksling
  • Alle land

Gubkin Russian State University of Oil and Gas (National Research University)

Gubkin Russian State University of Oil and Gas – is modern innovative university, located in Moscow, and is one of the flagships of the higher technical education in Russia. In 2010 the university received the status of «National Research University» (NRU).

• Russland

Gubkin Russian State University of Oil and Gas (National Research University)