Søk på ledige studieplasser i utøvende kunstfag

Nå kan du søke på ledige studieplasser i utøvende musikk innen klassisk og jazz/improvisasjon, Praktisk-pedagogisk utdanning i utøvende og skapende kunstfag samt Digitale skolekorpsstudier. Søknadsfrist er 10. mai.

Publisert: Endret:
Søknadsfrist for sekundæropptak

10. mai 2021

Kontakt

Har du spørsmål om våre studier, søknad og opptak, ta kontakt på musikk-dans@uis.no

Studentrådsleder Aurora Maria Øvrelid Pambianchi viser fram campus Bjergsted i vakre Bjergsted kulturpark.

Mangler du studieplass til høsten? Fakultet for utøvende kunstfag arrangerer nå sekundæropptak for nordiske søkere og søkere innenfor EU/EØS. Vi har ledige studieplasser på følgende studier:

1. Søk på ønsket studium i Søknadsweb
  1. Lenke til obligatorisk følgeskjema finner du på kvitteringssiden i Søknadsweb.
  1. Fyll ut følgeskjema
  1. Legg inn lenke til video(er) i følgeskjema. Sjekk repertoarkrav og retningslinjer for video i studieprogramartikkel knyttet til det studiet du søker på.
  1. Send inn følgeskjema
  1. Husk å laste opp tilleggsdokumenter i Søknadsweb (vitnemål, karakterutskrift og referanser hvis ønskelig)

Fullstendig søknad med alle tilleggsdokumenter og video må være innsendt innen søknadsfristen 10. mai.

Det kreves ikke video for søknad om opptak til Digitale skolekorpsstudier i år.

Video erstatter ordinære opptaksprøver

Vi kan ikke avholde fysiske opptaksprøver på campus i år på grunn av covid-19. Alle søkere vil bli vurdert på bakgrunn av innsendt videomateriale. Dersom du blir kvalifisert på bakgrunn av video i runde 1, vil du i uke 20 motta e-post med invitasjon til runde 2. Runde 2 består av et digitalt intervju med vurderingskommisjonen. Intervjuene varer i ca. ti minutter og blir avholdt 25. og 26. mai mellom kl. 12:00 - 16:00.

instrumentoversikt

Klassisk

Se hvilke instrument du kan søke på innen klassisk musikk

Vi har ledige studieplasser på alle studier i utøvende musikk for følgende hovedinstrument:

• Horn
  • Tenor trombone
  • Tuba
  • Obo
  • Fagott
  • Bratsj
  • Klaver
  • Sang