Hopp til hovedinnhold

Trivsel i småbarngruppen

EU-prosjektet Toddlers' Wellbeing jobbet fram en rekke praktiske hjelpemidler for barnehageansatte som vil gi småbarn bedre muligheter for læring og trivsel.

Publisert: Endret:

Disse skal understøtte barnehageansattes kunnskaper om og forståelse av de ulike dimensjonene som påvirker småbarns trivsel, og hjelpe barnehageansatte med å finne gode strategier for bra praksis som fremmer små barns trivsel. Det er blant annet et mål å gjøre barnehageansatte kjent med trivselens teoretiske bakgrunn, kompleksiteten i de ulike dimensjonene og aspekter - og hvordan disse kan brukes til å evaluere praksis.

Gjennom å gi barnehageansatte et verktøy for trivselsvurdering blir det lettere å evaluere og bedre kvaliteten på gjeldende tilbud og praksis. 

Les mer på den engelske prosjektsiden til Toddlers' Wellbeing.

Ressurser til bruk i barnehage for å jobbe med trivsel hos småbarn

Disse håndbøkene er praktiske hjelpemidler for barnehageansatte som ønsker å gi småbarn bedre muligheter for læring og trivsel. De understøtter barnehageansattes kunnskap om og forståelse av de ulike dimensjonene som påvirker små barns trivsel.

Eksempel på hvordan en spansk barnehage jobber med småbarns trivsel.
Fakta om prosjektet
Finansiering

Erasmus+ (EU)

Tidsperiode

2015-2019

Partnere

Kingston University Universitat Ramon Llull Achieving for Children Sandnes kommune Sinaturmo -Petita Escola Suara Serveis –Escola Bressol Mas Balmanya