Ledig stilling i Kapasitetsløft Tunnelsikkerhet

Vil du jobbe med tunnelsikkerhet? Kapasitetsløft Tunnelsikkerhet (KATS) ser etter en ny doktorgradsstipendiat i prosjektet.

Publisert: Endret:
Bilde: Ryfasttunnelen

Den ledige stillingen er relatert til informasjonsteknologi. Gjennom en doktorgrad ved Kapasitetsløft Tunnelsikkerhet har du gode muligheter til å utvikle en karriere innen akademia, samtidig som utdanningen er svært relevant for de fleste bedrifter som jobber med tunnelsikkerhet.

Etablert nettverk

Med tilknytning til Kapasitetsløft Tunnelsikkerhet (KATS), gir stillingen en unik mulighet til å ta del i et allerede etablert nettverk og samarbeid mellom akademia og næringslivet, i arbeidet for økt tunnelsikkerhet.

– Den planlagte stillingen er i stor grad tverrfaglige. Vi ønsker kandidater som har bakgrunn fra informasjonsteknologi og/eller samfunnssikkerhet. Stillingen er knyttet til kooperative intelligente transportsystemer (C-ITS), sier førsteamanuensis Naeem Khademi ved Institutt for data- og elektroteknologi ved Universitetet i Stavanger.

Han legger til at som forsker ved KATS er man også tilknyttet VIA-klyngen som jobber med sikker, smart og bærekraftig utvikling av veier, tunneler, broer og bane. Målet er økt sikkerhet og færre ulykker.

Søk på stillingene her:

Tilbake til Kapasitetsløft Tunnelsikkerhet (KATS)

Førsteamanuensis
Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet

Institutt for data- og elektroteknologi
Førsteamanuensis II
Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet

Institutt for sikkerhet, økonomi og planlegging