UiS-IKT Kurs og Kompetanse

UiS-IKT har sitt kurs- og kompetansesenter ved Universitetet i Stavanger og tilbyr IT-kurs, opplæring, sertifisering, kompetansekartlegging og rådgivning til bedrifter og privatpersoner.

Publisert Sist oppdatert

UiS-IKT Kurs & Kompetanse er en del av IT-avdelingen ved Universitetet i Stavanger. Vi har lang erfaring som kursleverandør og tilbyr IT-kurs, sertifisering, kompetansekartlegging og rådgivning til skoler, bedrifter og privatpersoner.

Vi tilbyr skreddersydd kompetanseheving og bedriftsinterne kurs tilpasset bedriftens behov. Vi har også til enhver tid et bredt utvalg av åpne kurs som passer for alle. Vi tilbyr kurs innen Microsoft 365, Microsoft Office, Adobe, ITIL® og Prince2®. Vi holder både kurs i klasserom ved Universitetet i Stavanger, webinarer og bedriftstilpassede kurs. Sjekk ut vår kurskalender for kommende kurs.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med oss på: UiS-IKT@uis.no eller på telefon 51831073

Kontakt våre medarbeidere for mer informasjon.

Vi har en rekke it-kurs innen Microsoft, Adobe, ITIL® og Prince2®.
Sjekk ut vår kurskalender og kurstilbud her!

For ytterligere informasjon, ta kontakt med oss på:
UiS-IKT@uis.no eller på telefon 51831073

UiS-IKT tilbyr sertifiseringer gjennom vårt autoriserte testsenter PeopleCert i forbindelse med kurs som gjennomføres ved Universitetet i Stavanger innen ITIL® og Prince2®.

ITIL® og Prince2® kursene gjennomføres i samarbeid med Sopra Steria.

Se vår kurskalender.

Våre konsulenter kan også bidra med rådgiving, dokumentasjon og produksjon innen våre kjerneområder. Vi kan bistå med å lage maler for din bedrift, individuell opplæring eller utvikle dokumentasjon. Les mer om våre konsulenttjenester, eller kontakt oss for å få mer informasjon om hva vi kan tilby nettopp din bedrift. Se en oversikt over ansatte ved UiS-IKT Kurs og Kompetanse.

Microsoft har lansert Microsoft 365, og flere og flere bedrifter går over til å benytte Microsoft 365 for sine ansatte. Nye arbeidsmetoder skaper kan skape utfordringer når de ansatte skal jobbe med skylagring og samarbeid i applikasjoner som Microsoft Teams og Planner, samt alle de andre programmene som Microsoft tilby. Vi tilbyr opplæring i bruk av Microsoft 365, og kan tilpasse undervisningen til din bedrift. Vi ser at bedrifter kan spare enormt med penger ved å gi god opplæring, også i tradisjonelle programmer som Word, PowerPoint og Excel som fortsatt er en del av Microsoft 365. Ved å jobbe effektivt i disse verktøyene spares mangfoldige arbeidstimer. Vi holder en rekke kurs i disse verktøyene og applikasjonene. Les mer om våre Microsoft kurs.

Bouvet ASA (Teresa Cranner)
«UiS-IKT tilbyr profesjonelle kurs med drevne instruktører og et veletablert opplegg som gjør at man kan fokusere på læringen. Anbefaler dem som videreopplæringspartner for bedrifter som vil tilby sine ansatte sertifiseringer og faglig påfyll!»

Stavanger Kommune (Jurgita Kristiansen, rådgiver)
«UiS-IKT Kompetanse er en pålitelig og fleksibel kursarrangør med mange flinke instruktører. Det er en glede å samarbeide med de.»

Deltaker på InDesign kurs
«Galjilt, hurra for Jon! Jon var en inspirerende og dyktig instruktør!! Jeg er absolutt fornøyd med inDesign kurset!»

National Oilwell Varco (Tormod Bjørkli, deltaker på MS Project kurs)
«Flink foreleser!»

Cameron Norge AS (Une Anderson, deltaker på Excel Jobb Smartere kurs)
«Bra å lære effektive måter å navigere i Excel på.»

Neptune Energy (Bjørn Ravndal, HR business partner)
«Som opplæringsleder har jeg brukt UiS-IKT i flere år både hos forrige og nåværende arbeidsgiver. Leveranser har bestått i både tilpassede kurs og skreddersøm. UiS-IKT utmerker seg i markedet med sin fleksibilitet, service og fagkompetanse.»

Halliburton: Gunn Hatleskog, HR Development
«Halliburton har brukt UiS-IKT de siste par årene på ulike Microsoft Office kurs. Noen av kursene har vi fått skreddersydd etter behov, og tilbakemeldingene fra våre ansatte som har deltatt på kursene er utelukkende positive!

UiS-IKT leverer kvalitet og er alltid på tilbudssiden for å imøtekomme vårt behov på best mulig måte! Vi er veldig godt fornøyde med UiS-IKT som kursleverandør.»

Subsea7
«UIS-IKT tilbyr fleksible og kostnadseffektive løsninger for utvikling av kompetansen til våre ansatte.»

Tilbakemelding fra deltaker på kurset Excel: Smart og effektivt
«Veldig bra kurs som vil bidra til en lettere hverdag.»

Evry, Gry Renate Wiik, Service Delivery Manager
«Å gå på kurs hos UiS-IKT kompetanse er alltid en gledelig erfaring. Kursene er bra organisert, med flinke og engasjerende instruktører som gjør ITIL enklere å lære»

Student, Kristian Hodne Andersen
"Kjempe kjekt å lære av noen med så mye lidenskap for det de holder på med. Det smitter over! Takk for et flott kurs!

Behandlingsansvarlig
Universitetet i Stavanger ved UiS-IKT Kurs & Kompetanse er ansvarlig for å behandle dine personopplysninger.

Formålet med at vi har dine personopplysninger
Når du har gitt ditt samtykke til å motta nyhetsbrev fra oss, så oppbevarer vi dine personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrev via e-post.

  • Dine personopplysninger vil bli benyttet for å sende deg nyhetsbrev via e-post cirka en gang per måned.
  • Dine personopplysninger vil bli brukt for å gi oss rapporter og statistikk om hvilke saker i våre nyhetsbrev du er interessert i dersom du klikker på lenker i nyhetsbrevet.

Hvilke personopplysninger behandles

  • E-post (obligatorisk)
  • Fornavn (frivillig)
  • Etternavn (frivillig)
  • Bedrift (frivillig)

Frivillige personopplysninger
Det er helt frivillig om du ønsker å være registrert i vår nyhetsbrevliste. Du kan når som helst endre mening og melde deg ut ved å klikke på abonnementslinken i bunnteksten til en e-post du mottar fra oss, eller ved å kontakte oss på uis-ikt@uis.no. Din kontaktinformasjon lagres kun i systemet hos MailChimp, og melder du deg ut så vil din informasjon forsvinne fra vårt system for godt.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
UiS-IKT Kurs & Kompetanse utleverer ikke dine personopplysninger til tredjeparter.

Hvordan slettes og arkiveres dine personopplysninger
Dine personopplysninger lagres hos MailChimp som er vår databehandler. Les mer om MailChimp. Du kan når som helst melde deg ut fra listen. Når du melder deg ut fra listen vil dine personopplysninger bli slettet for godt.

Rett til innsyn i dine personopplysninger
Du kan når som helst klikke på abonnementslinken i bunnteksten til en e-post du mottar fra oss for innsyn, endring eller sletting av dine opplysninger, eller ved å kontakte oss på uis-ikt@uis.no.

Sikring av dine personopplysninger
Det er kun UiS-IKT Kurs & Kompetanse som har tilgang til å benytte nyhetsbrevlisten som ligger lagret hos MailChimp. Les mer om sikkerheten hos MailChimp.

Kontaktinformasjon
Kontakt UiS-IKT Kurs & Kompetanse, Universitetet i Stavanger, UiS-IKT, Rennebergstien 30, 4021 Stavanger. Tlf: 51831073 – epost: uis-ikt@uis.no
 

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev? Registrer deg her for å motta nyhetsbrev fra UiS-IKT Kurs & Kompetanse.