Catholic University of the Sacred Heart, Milan

Catholic University of the Sacred Heart ble grunnlagt i 1921. Universitetet har vunnet 5 stjerner av QS stars for deres felt innen ansettbarhet, undervisning, fasiliteter og engasjement.

Informasjon om utdanningsinstitusjonen

Universitetet har ca. 39.000 studenter fordelt på 12 fakulteter.

UiS har en rekke Erasmus+-avtaler med Catholic University of the Sacred Heart som gjelder for det samfunnsvitenskapelige fakultet, det teknisk-naturvitenskapelige fakultet og fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora.

Krav om språkkunnskaper

Studenter som ønsker å reise på utveksling til dette universitetet må ha minimum B2 (les: høyere mellomnivå) i engelsk i henhold til Europarådets nivåskala for språk. Studenter som ikke oppfyller kravet vil få tilbud om, gratis online språkkurs i forkant av oppholdet.

Antall utvekslingsplasser totalt

Totalt 21 plassar fordelt på alle avtaler.

Informasjon om skolepenger

Studenter som reiser på Erasmus+-utveksling er fritatt for skolepenger, men må betale en avgift på 80 Euro til dekning av administrative kostnader for dette universitetet.

Stipendmuligheter

Erasmus+-stipend i tillegg til stipend og lån fra Lånekassen.

Bolig

Visum

Norske studenter trenger ikke visum når de reiser på utveksling til et europeisk land. Er du ikke norsk statsborger må du selv sjekke om du trenger visum til Italia

Flere spørsmål?