London Metropolitan University

Reis til en av verdens mest spennende byer, ta et semester ved London Metropolitan University! Universitetet som stammer fra 1848 er plassert i hjertet av London og vil garantert gi deg smaken på livet i en internasjonal storby. Kunst og kultur, shopping og kulinariske opplevelser, London har alt!

Informasjon om utdanningsinstitusjonen

London Metropolitan University har cirka 12 000 studenter fordelt på tre campuser i London – et på Holloway, et på Aldgate og et på Shoreditch. I studentmassen finnes det 143 ulike nasjonaliteter, det er med andre ord et stort mangfold av mennesker på London Metropolitan University. Universitetet ser på det som sin oppgave «To transform lives trough the power of education.».

Undervisningsspråk

Engelsk.

Antall friplasser per semester

0.

Informasjon om skolepenger

Hvert emne eller modul har egne avgifter (avhengig av kurs). Disse kan du sjekke på nettsidene. Gjennomsnitt pris per modul er ca £1700 (10% rabatt for UiS er allerede trukket her). Du bør ta 3 emner ved LondonMet (60 credits) for å få disse godkjent som 30 sp ved UiS.

Stipendmuligheter

Ingen kjente muligheter utover støtten fra Lånekassen.

Valg av emner

Sjekk Addiction and Mental Health - MSc og følgende emner:

Addiction Psychology

Psychopathology

Research Design and Analysis for Psychology

Du kan også vurdere emner fra andre studieprogram, men diskuter emnekombinasjon med din studiekonsulent eller studieprogramleder:

Child and Adolescent Mental Health – MSc

Psychology of Mental Health – MSc

Woman and Child Abuse - MSc

Studiepoeng i utlandet

60 credits ved LondonMet tilsvarer 30 sp ved UiS.

Bolig

Les om bolig her.

Flere spørsmål?