Rennes School of Business

Gjør som mange andre internasjonale studenter og bli student ved Rennes School of Business i den vestlige delen av Frankrike!

Informasjon om utdanningsinstitusjonen

Rennes School of Business ble opprettet i 1990 og er sett på som den mest internasjonale handelshøyskolen i Europa. Av de 4330 studentene er 53 % internasjonale studenter og 91 % av de ansatte kommer fra andre steder enn Frankrike. Mange av deres programmer er derfor undervist på engelsk. Institusjonen tilbyr blant annet fag innen markedsføring, økonomi og administrasjon og har spesielt mange fag tilbudt på masternivå.

Institusjonen befinner seg i byen Rennes som er hovedstaden i den franske regionen Bretagne. Med 425.000 innbyggere kan Rennes tilby alt det en storby bør tilby.

Universitetet i Stavanger har Erasmus+-avtale med Rennes School of Business. Avtalen er aktuell for studenter ved Handelshøyskolen ved UiS på både bachelor- og masternivå.

Undervisningsspråk

Engelsk eller fransk.

Krav om språkkunnskaper

Studenter som ønsker å reise på utveksling til dette universitetet må ha minimum B1 (les: høyere mellomnivå) i engelsk i henhold til Europarådets nivåskala for språk. Studenter som ikke oppfyller kravet vil få tilbud om online språkkurs i forkant av oppholdet.

Karakterkrav

Ingen karakterkrav.

Antall utvekslingsplasser totalt

4 plasser for studenter ved Handelshøyskolen, UiS på både bachelor- og masternivå.

Informasjon om skolepenger

Studenter som reiser på Erasmus+-utvekslng er fritatt for å betale skolepenger ved vertsuniversitetet.

Stipendmuligheter

Erasmus+-stipend i tillegg til lån og stipend fra Lånekassen.

Semesterorganisering

Høstsemester: september - desember

Vårsemester: januar - april/mai

Valg av emner

Studiepoeng i utlandet

30 ECTS = 30 studiepoeng.

Bolig

Utvekslingsstudenter får hjelp med å finne bolig. Mer informasjon om bolig.

Visum

Norske studenter trenger ikke visum når de reiser på utveksling til et europeisk land. Er du ikke norsk statsborger må du selv sjekke om du trenger visum til Frankrike.

Flere spørsmål?