The University of Auckland

Reis til andre siden av jorden og ta din utveksling på New Zealand! Studer på University of Auckland, et svært anerkjent universitet som skårer høyt på internasjonale rangeringer som Times Higher Education og QS World University Rankings. Ikke nok med det er universitetet New Zealands største forskingsuniversitet. Med mer enn 200 studentorganisasjoner finner du garantert noe som passer deg i New Zealands største by!

Informasjon om utdanningsinstitusjonen

University of Auckland har cirka 46 000 studenter og er rangert som New Zealands beste universitet. De har 33% av landets topprangerte forskere og får mest forskingsmidler av alle universitetene i landet. De er også svært opptatt av å bygge respekt for Maori-kunnskap.

Undervisningsspråk

Engelsk.

Krav om språkkunnskaper

Karakter 4 i engelsk eller bedre fra videregående.

Alternativt: IELTS eller TOEFL engelsktest.

Karakterkrav

Karakterkrav: C

Antall utvekslingsplasser totalt

Ingen begrensning, plassene er foreløpig forbehold masterstudenter på M-HELVIT (Helsevitenskap).

Informasjon om skolepenger

Skolepengene for ett semester som «Study Abroad» student for 2023 og 2024 er 13 200 NZD. UiS-studenter får 10% rabatt og betaler 11 880 NZD. Skolepengene for 2025 er ikke kjent på nåværende tidspunkt. Skolepengebeløpet er innenfor Lånekassens stønadsramme for skolepenger, men merk at store deler av det totale beløpet blir gitt som lån, ikke som stipend.

En skal og registrere seg og betale semesteravgift ved UiS for hele den tiden en er på utveksling.

Stipendmuligheter

Ingen kjente muligheter utover støtten fra Lånekassen.

Semesterorganisering

Semester 1: mars - juni
Semester 2: juli - november (utvekslingssemester for M-HELVIT)

Valg av emner

Søk etter emner på hjemmesidene til University of Auckland og vurder emner sammen med din studiekonsulent. Husk at emner på 700 og 800-nivå tilsvarer masternivå. Flere muligheter innenfor POPLHLTH - Population Health og HLTHPSYC - Health Psychology:

Studiepoeng i utlandet

60 credits ved The University of Auckland tilsvarer 30 studiepoeng ved UiS.

Bolig

Visum

Alle som skal til New Zealand må ha visum.

Vaksiner

Du må sjekke UD sine landsiderfor informasjon om særskilte vaksiner som er anbefalt i landet du skal reise til. Dersom det er aktuelt, vi du få informasjon om krav til vaksiner og helsesjekk direkte fra universitetet/praksisplassen i løpet av søknadsprosessen.

Forsikring - helsefag

Alle læresteder på New Zealand krever at studentene betaler en egen forsikring på ca. NZ$ 375.

Flere spørsmål?