Hopp til hovedinnhold

Vi har åpent

Arkeologisk museum har åpent for publikum da det fremdeles er fullt mulig å opprettholde godt smittevern for våre gjester.

Publisert: Endret:

Bronselurene fra Revheim.

Vi går mot et år hvor det fremdeles er en del igjen av dugnaden, slik at vi igjen kan få tilbake et åpent samfunn. På Arkeologisk museum holder vi åpent for publikum inntil vi eventuelt får endrede retningslinjer. Det opprettholdes gode smittevernhensyn i publikumsdelen av museet. I utstillingsdelen er det tillat med inntil 20 personer samtidig, mens kafeen kan ha 40 gjester på en gang. Vi følger kommunens forskrifter om bruk av avstand og hygiene, og har kontinuerlig vask av alle kontaktflater. Det store lokalet gjør det mulig å holde god avstand til andre besøkende.

I utstillingsdelen er det tillat med inntil 20 personer samtidig, mens kafeen kan ha 40 gjester på en gang.

Jernaldergården holder fortsatt åpent i helgene, og vi har verter til stede som svarer på spørsmål og passer på at smittevernreglene blir fulgt. Alle våre ansatte har munnbind i møte med publikum.

Og husk at det er påbudt å ha på seg munnbind på offentlige steder, inkludert museer, hvor man ikke klarer å overholde minimum en meter avstand til andre.

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Vår museumsdirektør Ole Madsen inviterer til museumsbesøk med disse beroligende ordene:

– Vi følger kommunens forskrifter om bruk av avstand og hygiene, og har kontinuerlig vask av alle kontaktflater. Vi opplever vårt tilbud som trygt for besøkende. Våre besøkende kommer vanligvis i egne kohorter og kan gå alene uten nærkontakt i våre utstillinger. Vi har ikke mange besøkende i disse tider og kan derfor holde god avstand. Alle våre ansatte vil ha munnbind i møte med publikum. Jernaldergården holder fortsatt åpent i helgene, og vi har verter til stede som svarer på spørsmål og passer på at smittevernreglene blir fulgt.