Vinter på Arkeologisk museum

I februar og mars skjer det mye gøy på museet!

Published Endret
Morsdag, valentinsdag og fastelavn
Barn ser på vikingkart sammen med bestefar.
Barn ser på vikingkart sammen med bestefar.

Helgen 13.-14. februar har vi mye å feire! Det er nemlig valentinsdag, morsdag og fastelavn i en og samme helg. Følg vår kjærlighetsløype gjennom utstillingen og oppdag arkeologiske gjenstander som kan knyttes til kjærlighet.

Søndag 14. februar får alle mødre gratis inngang til utstillingen. Kafé Ask og Embla serverer fastelavnsboller begge dagene.

Åpningstider 13.-14. februar:
Lørdag: 11-15
Søndag: 11-16

Vinterferie 27. februar-7. mars
Familie og vikinger.
Familie og vikinger.

Velkommen til Arkeologisk museum i vinterferien! Har du vært i steinalderen noen gang? Det kan du oppleve hvis du reiser med museets tidsmaskin. I vår utstilling kan du utforske vikingtiden og bronsealderen, og her kan du bli med på skattejakt.

Barn får gratis inngang i vinterferien. Kafé Ask og Embla er åpen, og vår kokk serverer blant annet vikingpizza, lapper og kaker.

Det skal være trygt å besøke oss. Våre ansatte bruker munnbind i møte med gjester, og vi følger lokale og nasjonale råd for smittevern. Vi desinfiserer overflater kontinuerlig, og legger til rette for én meters avstand. Vi tar også forbehold om endringer ved nye eller endrede tiltak fra myndighetene.

Åpningstider vinterferie:
Mandag-lørdag: 11-15
Søndag: 11-16