Hopp til hovedinnhold

Webinar om digitalt verktøy som kan styrke elevenes tro på egne læringsmuligheter

Mandag 25. januar 2021 kl. 13:00-14:00,
Webinar.

Webinar i regi av Rogaland fylkeskommune. Professor Mari Rege fra Handelshøgskolen ved UiS deltar for å snakke om betydningen av et lærende tankesett for elevenes læring og trivsel.

Publisert: Endret:

Universitetet i Stavanger har gjennomført et stort forskningsprosjekt på alle videregående skoler i Rogaland og Akershus av det digitale verktøyet U-say. Rogaland fylkeskommune fikk støtte av Norges Forskningsråd til å utvikle prosjektet, og professor Mari Rege fra Handelshøgskolen ved UiS har vært prosjektleder.

Målet med U-say er å gi elevene et mer lærende tankesett, og dermed styrke deres tro på egne muligheter til å lære. Dette kan gjøre elevene bedre rustet til å realisere mer av læringspotensialet sitt.

Rogaland fylkeskommune inviterer til webinar 25. januar kl. 13.00–14.00 der du får vite mer om hvordan du som lærer i videregående skole kan ta i bruk et gratis verktøy som kan gi elever et mer lærende tankesett og styrke troen på egne muligheter til å lære.

Påmeldingsfrist er 21. januar innen kl. 12.00.

Les mer og meld deg på webinaret på fylkeskommunens nettsider her