MENY

Underviserundersøkelsen

Alle de ansatte fikk i dag en påminnelse om å bruke 10 minutter på "Underviserundersøkelsen", siden bare 23% av de ansatte har gjort det innen fristen.

Jeg håper ledelsen ved UiS er åpen for at det kan være flere grunner til at ansatte ikke bruker tid til dette. Det kan føles meningsløst, det kan oppfattes som sløsing med tid, eller det kan komme på et tidspunkt i semesteret der det skjer mye annet (eksamener, retting, sensurering eksternt).

Det kan også oppfattes som motstand mot å la seg styre, eller motstand til at et survey-firma skal tjene seg rike på lite konstruktive undersøkelser som i beste fall viser en kvantitativ forståelse av en kompleks virkelighet.

Uansett, synes jeg at det er svært kjedelig at også de av oss som har svart på undersøkelsen får påminning om at alle må gjøre det med ny frist.

Kanskje ledelsen kunne begynt mailen med å takke dem som faktisk har gjort det?

I andre runde er det vel slik at ledelsen ved UiS også kan ta en kvalitativ evaluering av nytteverdien ved slike undersøkelser. Det finnes tross alt andre måter å få vite noe om de ansatte på.


Ann Elisabeth Laksfoss Cardozo
Kommentér innlegget

Kommentaren din blir synlig under innlegget som du har valgt å kommentere.