Forsiden på UIS

Jeg har bare noen få spørsmål til forsiden av uis.no slik den framstår nå: Er denne å regne som et framskritt?

En videofnutt av studenter som kaster på håret og ler, eller en stakkars forsker på utstilling, og som vi må skrolle forbi før vi kommer til noe meningsfylt? I forhold til de fleste andre forsider på store institusjoner og bedrifter så virker UiS sin omstendelig. Man må forbi denne første barrieren - eller klikke på menyen - for å finne fram til det man faktisk leter etter. Et raskt blikk på enkelte andre store norske universiteters forsider viser at disse ser kanskje mer tradisjonelle ut, men de framstår også mer funksjonelle. Er det gjort en evaluering av uis.no? Er det meningen at universitetets nettside skal starte med levende film av noen stakkars modeller som folk fort kan bli alvorlig lei av? Hva er poenget med denne omveien? Hvor mye har UIS betalt et byrå for å få denne "moderne" løsningen? Mulig jeg ikke har skjønt at keiseren faktisk har klær på seg, men hadde vært fint med en klargjøring og en begrunnelse i så fall.

Sindre Bø

Kommentér innlegget

Kommentaren din blir synlig under innlegget som du har valgt å kommentere.