Velkommen til Åpent universitet

Søndag 28. september åpner Universitetet i Stavanger dørene. Vi byr på massevis av aktiviteter, omvisninger og foredrag for alle aldersgrupper. Bygg boktårn, lag is, test hurtigheten din og lær noe nytt på ett av våre mange foredrag.

Mange glade studenter. Universitetet i Stavanger inviterer til Åpent universitet 28. september 2014. Universitetet i Stavanger inviterer til Åpent universitet 28. september 2014.

Universitetet i Stavanger feirer 10 år som universitet, og i den anledning inviterer vi regionens innbyggere til å besøke oss på Ullandhaug og bli bedre kjent med alt det som foregår på Universitetsområdet.

Søndag 28. september får du treffe studenter og ansatte på universitetets campus, som er fylt med masse av det vi har å by på. Det er aktiviteter i flere av husene på universitetsområdet, og vi har laget et kjekt rebusløp som fører deg fra hus til hus på campus.
Det blir omvisninger, forelesninger, forskerstafett, minikonserter og åpen sportshall – bare for å nevne noe.

Vi ønsker alle velkommen til en spennende og annerledes dag på UiS.