MENY

Aasland åpnet studentboliger

Forsknings- og høyere utdanningsminister Tora Aasland åpnet i går de nye studentboligene på Campus Ullandhaug, som består av 121 sengeplasser.

Campus Ullandhaug består av 75 hybler og 23 parleiligheter som sto klare ved semesterstart. Studentboligene har, ifølge Studentsamskipnaden i Stavanger, blitt godt mottatt av de nyinnflyttede studentene.

Aasland fortalte på åpningen onsdag 25. august at hun er glad for de 121 nye sengeplasser til studentene i Stavanger. Men hun ikke er i tvil om at behovet for studentboliger fortsatt er der, understreket hun.

- Rask bygging
Aasland konstaterte videre at hun var imponert over rask bygging, og fortalte om da hun var på tomten til Campus Ullandhaug 31. august 2009 og tok det første spadestikket.

Leder i Kommunalstyret for byutvikling Christine Sagen Helgø (H), kunne på vegne av Stavanger kommune gratulere med nye studentboligene. Hun ser frem til et fortsatt positivt og godt samarbeid.

Rektor Aslaug Mikkelsen ved Universitet i Stavange meddelte at hun har en visjon om at enda flere studentboliger på campus vil skape mer liv på området.

Les mer om de nye de nye studentboligene