MENY

Åpne workshops og forelesninger med Django Bates

En av Englands mest anerkjente og spennende musikere, Django Bates kommer til Stavanger. Fra mandag 6. februar til torsdag 9. februar vil han holde workshops og forelesninger ved Institutt for musikk og dans i Bjergsted.

Bildet viser Django Bates. Django Bates er en av Englands mest anerkjente og spennende musikere. Foto: Nick White.

29. januar - 9. februar vil en av Storbritannias fremste musikere og komponister holde workshops, forelesninger og konserter som Artist in Residence (AiR) i Bergen og Stavanger. Formålet er å bidra til stimulering og kompetanseutvikling for både unge og etablerte utøvere, skriver Vestnorsk Jazzsenter på sin nettside.

God formidlingsevne

AiR-opplegget går ut på å invitere en internasjonal jazzkapasitet med pedagogisk kompetanse, evne til å inspirere og god formidlingsevne, til å tilbringe 10-12 dager på Vestlandet. Den britiske kultimprovisatøren Django Bates, jobber som utøver og har i tillegg en professor-stilling i Bern i Sveits.

I Stavanger vil Bates holde konsert på Spor 5 fredag 3. februar og torsdag 9. februar. Han vil videre holde en forelesning ved Institutt for musikk og dans i Bjergstedparken mandag 6. februar, som er åpen for alle - i tillegg til flere åpne workshops samme uken.

Se oversikten over Django Bates åpne forelesninger og workshops, ved IMD:

Mandag 6. feb. kl. 10.00-12.00: The music of Django Bates. Forelesning, åpen for alle
Tirsdag 7. feb. kl 12.00-14.30: Spice up your solos – workshop, åpen for alle (musikere)
Onsdag 8. feb. kl. 12.00-14.00: Sight reading class – workshop, åpen for alle (musikere) 
Torsdag 9. feb. kl. 12.00-14.00: How dare you play in a class room? Forelesning og diskusjon. Åpen for alle.