Årets deltakere i Forsker Grand Prix 2018

Velkommen til Folken 25. september 2018 og opplev 9 doktorgradskandidater delta i Forsker Grand Prix.

Collage med deltakere på Forsker Grand Prix Stavanger 2018 Deltakere på Forsker Grand Prix Stavanger 2018

Forsker Grand Prix er en nasjonal konkurranse i forskningsformidling. I Stavanger deltar 9 doktorgradskandidater fra Stavanger universitetssjukehus, VID vitenkapelige høgskole og Universitetet i Stavanger: Ana LIopis Alvarez (UiS), Mariella Asikanius (VID), Inger Johanne Bergerød (SUS/UiS), Ingrid Løland (VID), Saeed Moghadam-Saman (UiS), Ben David Normann (UiS), Une Stømer (UiS/SUS), Johanne Holm Toft (SUS), Karen Synnøve Ohm (UiS).

Arrangementet er gratis og en del av Forskningsdagene 2018. Les om kandidatene og hva de forsker på og hva de skal presentere på scenen denne kvelden: