Avslutningsseremoni for masterstudenter ved HH-UiS 2019

Fredag 14. juni ble det holdt avslutning for masterstudentene på Handelshøgskolen ved UiS. Over 100 kandidater sammen med inviterte venner og familie deltok på den høytidelige avslutningen.

• Avslutning master  HHUiS 2019 i stort audtiorium i EOJ-huset
  • Studentenes tale ved Kristine Eriksen
  • Gruppefotografi Master i økonomi og administrasjon kull 2019
  • Gruppefotografi Master i regnskap og revisjon kull 2019

Professor Kenneth H. Wathne ledet seremonien. I sin hilsen til studentene tok dekan Bjarte Ravndal utgangspunkt i historien om Ole Brumm  hvor Christopher Robin forteller Brumm: "you're braver than you believe, stronger than you seem, & smarter than you think.".

Kristine Eriksen holdt studentenes tale hvor hun humoristisk tok opp studentlivets opp- og nedturer, samt på vegne av studentene takket både administrasjon og vitenskaplig personale for god støtte gjennom studieårene på HHUiS.

ECONA sin pris på kr. 10 000,- for beste student ble gitt til Martin Underhaug.

Det ble høytidelig opplesing av hver enkelt av kandidatene og utdeling av både en litografi av Sandnes-kunstneren Stanly Stornes og en glasskube med ingravering som minne om tiden på HHUiS.

Etter utdelingen avsluttet Randi Tytingvåg med musikere seremonien med nydelige sanger, blant annet "Over the Rainbow" og "Que Sera, Sera". På sistnevnte deltok publikum i salen på refrenget så det runget mellom veggene.

Etter seansen i det store auditoriet i Elise Ottesen-Jensens hus ble det tatt gruppebilder utendørs av kandidatene og servert tapas-buffet i foajeen til både studenter og gjester.