Bestill en forsker til lunsj!

Usikker på hva du skal ha til lunsj mellom 22. og 26. september? Hva med å krydre maten med litt forskning?

tilbyr i år «Forsker til lunsj».

Forsker til lunsj er et konsept hvor forskere fra Universitetet i Stavanger, Misjonshøgskolen, Museum Stavanger og Handelshøyskolen BI kan komme til din arbeidsplass eller videregående skole og holde et foredrag i lunsjen – helt gratis.

Så mellom mandag 22. september og fredag 26. september har vi hele 14 ulike forskere med spennende foredrag på vår smørbrødliste, så du kan velge det foredraget, den forskeren og den dagen som passer best for deg og din bedrift eller skole.

Forskerne vil holde ca en halvtimes foredrag med mulighet for spørsmål etterpå. Foredragene dekker et vidt spekter av tema. Du kan høre om alt fra yoga i bronsealderen til hvordan en søkemotor fungerer.

Forskerne kan komme på besøk mellom klokken 11 og 13. De kan snakke både for større og mindre forsamlinger.

Se hele forskermenyen.

Høres dette spennende ut?
Send din påmelding til forskningsdagene@uis.no innen 8. september. Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

VIL DERE HA BESØK AV EN FORSKER? Nå har du mulighet til å få med deg spennende foredrag mens du nyter lunsjen din. Illustrasjonsfoto: Elisabeth Tønnessen/UiS