Bli med på Pumps & Pipes Norway

Denne nye konferansen er et møtested hvor fagfolk fra industrien og helsesektoren kan dele kunnskap, utfordringer og metoder for å skape innovasjon og nye forretningsmuligheter.

Illustrasjonsfoto av ingeniør og lege - Pumps & Pipes Hold av datoen: Pumps & Pipes NORWAY 2018, 17.-18. oktober 2018.

Velkommen til aller første utgave av Pumps & Pipes Norway den 17.18. oktober 2018 på Sola Strand Hotel.

Vi ønsker å kickstarte teknologioverføring og hjelpe gründere og bedrifter med tilgang til forskere, starte samarbeid og å møte investeringspartnere.

Kanskje finner du løsningen på din utfordring ved å kikke i «den andres verktøykasse».

Les også: Slik kan oljeteknologi hjelpe hjertepasienter

Foredragsholdere

• Alan B. Lumsden, kirurg, og «founding father» av Pumps & Pipes i USA
  • Nina Fagerheim Åmodt og Elen Haugs Langvik fra Tidewave R&D AS
  • Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, administrerende direktør i Norsk Olje & Gass
  • Hans Petter Eng, gründer og daglig leder i qWave AS
  • Sigrid Kaarstad Dahl, ph.d innen biomechanics,forsker i SINTEF og leder av SINTEF-prosjektet CardioSIM
  • Adnan A.M. Aqrawi, Lead Consultant-Innovation i Research and Technology Sector i Equinor
  • Ruben Rathnasingham, PhD, Health Product Innovation ved the Dell Medical School, Austin
  • Fredrik Bærheim, advisor and project manager at NUI AS.
  • Alf Inge Larsen, professor ved Universitetet i Bergen
  • Thomas Lindner, direktør for RAKOS
  • Hilda Bø Lyng, phd-studenter ved Universitetet i Stavanger
  • Helge Bjorland, CEO of Globus AI
  • Thor Ole Gulsrud, forskningsdirektør for medisinsk teknologi ved IRIS/NORCE og førsteamanuensis ved UiS

Klikk her for å lese mer om foredragsholderne og P&P-konferansen

Dato: 17.18. Oktober 2018
Sted: Sola Strand Hotel

Hovedarrangør er Norway Pumps & Pipes.

Samarbeidspartnere er Stavanger universitetssykehus (SUS), International Research Institute of Stavanger (IRIS), Universitetet i Stavanger (UiS), Greater Stavanger og Norsk Olje & Gass.

Tekst: Leiv Gunnar Lie