Bli med på Science Camp - forskerskole for ungdom

Kjenner du nysgjerrig ungdom mellom 12-17 år som har lyst til å lære mer om kjemi, biologi og fysikk gjennom lærerike og spinnville eksperimenter?

Bli med på Science Camp - forskerskole for ungdom Skolelaboratoriet i realfag inviterer til Science Camp. F.v: Markus Barkved, Mari Mæland Nilsen, Inge Christ og Eirik Midbøe Lunde.

Skolelaboratoriet for realfag arrangerer "Science Camp" sammen med Arkeolgisk museum, NORCE / Sureaqva og Pump & Pipes i uke 33, fra 10.-14. august. Kurset er støttet av Stavanger kommune og er gratis.

Skolelaboratoriet for realfag ved UiS drives av makkerne Inge Christ og Mari Mæland Nilsen. Studentassistentene Eirik Midbøe Lunde og Markus Barkved hjelper også til med eksperimenter, digitale ressurser og skolebesøk.

Meld deg på Science Camp

• Tid: Uke 33, mandag 10. august til fredag 14. august, hver dag fra kl. 0900-1500
  • Sted: Universitetet i Stavanger
  • For hvem: Nysgjerrige ungdom i alderen 12-17 år
  • Hva: Kule eksperimenter i kjemi, fysikk og biologi
  • Påmeldingsfrist: Fredag 19. juni
  • Påmelding til: inge.christ@uis.no med følgende informasjon: Navn (deltaker og foresatt), alder (deltaker), skole (deltaker), e-post (deltaker og foresatt), mobilnummer (deltaker og foresatt), evt. allergier (deltaker).