Bokpresentasjon i biblioteket

Den 16. februar presenterer professor Jan Bjarne Bøe sin nye bok ”Å lese fortiden”. Arrangementet er initiert av Universitetsbibliotektet og forskningsdirektøren og er ment å være det første i en serie av bokpresentasjoner.

- Vi ønsker å markere utgivelse av monografier, lærebøker og andre større bokverk fra fagmedarbeidere ved UiS. På denne måten vil vi demonstrere både utad og innad omfanget av forskningsaktiviteten ved universitetet, sier forskningsdirektør Helge Ole Bergesen, som som gjerne mottar forslag til markeringer av bøker som kommer ut senere i år.

Presentasjonen av Bøe sin bok finner sted i Universitetsbibliotekets lokaler i Kjølv Egelands hus klokken 12.00 fredag 16. februar. Arrangementet vil vare i 45 minutter og avsluttes med en enkel servering.

Bøe har sine forskningsområder innenfor historiedidaktikk og moderne historie. ”Å lese fortiden” passer for alle som er interessert i historiefaget, både studenter og lærere ved videregående skole, høgskoler og universiteter.

Les mer om boken her.