Boligassistentene hjelper deg!

Sverre Gaupås og Jonas Russell Vastveit skal hjelpe nyinnflyttede studenter med å finne bolig i Stavanger. De kan til og med gå på visning for deg.

Boligassistentene. Foto: Alexander Solheim/StudioSolheim

Å finne et sted å bo i Stavangerområdet kan være en utfordring for studenter som kommer utenbysfra. Derfor har Velferdstinget i Stavanger tatt intiativ til en gratistjeneste for studenter på jakt etter et sted å leie.

Boligassistenten i Stavanger (BAS)
BAS er en gratis boligrådgivningstjeneste for alle studenter som trenger råd og veiledning om leiemarkedet i Stavanger- og Sandnesregionen. Assistentene kan også gå på visning for studenter som kommer utenbysfra og ikke har anledning til å gå selv. BAS er et prosjekt i regi av Velferdstinget som skal hjelpe studenter med å finne bolig. Tjenesten er gratis. Du kan kontakte BAS på e-post bas@sis.uis.no, telefon 957 00 906 eller lese mer på facebook-siden deres.

Foto: Alexander Solheim/StudioSolheim