Delta i UiS' nye nettkonkurranse!

UiS gjentar suksessen fra i fjor og setter i gang en ny nettkonkurranse. Denne gang går konkurransen ut på å løse gåter knyttet til studier ved UiS og jobber som de gir.

Som i fjor er det den som klarer å få flest stemmer via Facebook, som stikker av med hovedpremien - en 27" iMac levert av Tell. Det gjelder med andre ord å mobilisere sine Facebook-venner til å stemme på deg, helst hver dag.

I fjor var det rundt 1050 aktive spillere i perioden januar-april, og samlet sett fikk disse deltakerne rundt 40 000 stemmer.

Fjorårets vinner Kristel Schultheiss opprettet en egen Facebook-gruppe og endte opp med over 5000 stemmer. Premien ga hun til datteren som hadde en 27" iMac øverst på sin ønskeliste til konfirmasjonen som skulle stå senere på våren.

Andrepremien i årets konkurranse er en lekker iPad, så det er gode grunner til å delta i konkurransen og spre den så godt det lar seg gjøre blandt Facebook-venner.

Den som har flest stemmer 11. april, vinner hovedpremien.

Klikk deg inn på konkurransen nå!