Deltakarar i FGP 2019

Velkommen til revyscena Stavangeren 26. september og opplev 9 doktorgradskandidatar fortelle om forskinga si på fire minutt.

Collage-bilde av Forsker grand prix-deltakere 2019. Deltakarar Forsker grand prix 2019: Camilla Lausund Fitjar, Widuramina Sameendranath Amarasingh, James Jacob Thomson, Tia Tidwell, Jarle Urdal, Stig Bjønness, May Linn Auestad, Miguel Germán og Anne Marie Gausel.

Forskar Grand Prix er ein nasjonal konkurranse i forskingsformidling for doktorgradskandidatar. I Stavanger-finalen deltek til saman 9 doktorgradskandidatar frå Stavanger universitetssjukehus, forskingsinstituttet NORCE og Universitetet i Stavanger. Arrangementet er gratis og ein del av Forskingsdagane 2019.

Les om kandidatane, kva dei forskar på og kva dei skal presentere på scena denne kvelden: