MENY

Disney vil ha reiselivsstudenter

Norsk hotellhøgskole (NHS) ved Universitetet i Stavanger har inngått et samarbeid med Disney-konsernet. Dermed får hotell- og reiselivsinteresserte muligheter til å jobbe i USA, både før og etter studiene på Norsk hotellhøgskole.

Fredag 20. mars 2009 var representanter for Disney International på Universitetet i Stavanger for å intervjue interesserte kandidater. De heldige som lyktes på audition vil få ett års engasjement på den norske paviljongen ved Epcot-senteret i Florida. Dette gjør dem i neste omgang bedre kvalifisert for opptak ved Norges hotellhøgskole ved UiS. Mange søkere mangler nemlig nødvendig praksis for å komme inn på hotell- eller reiselivsstudiene.

Langsiktig løp
Men samarbeidet stopper ikke der. Etter å ha tatt en bachelor-grad i Stavanger, åpner det seg nemlig en ny mulighet i Disney-konsernet. Da vil man kunne søke om å bli ”management trainee” på ett av Disneys mange ferieanlegg i USA.
– Den største fordelen med dette samarbeidet er at vi legger opp til et langsiktig løp med både studier og praksis. Det vil gjøre studentene veldig attraktive på arbeidsmarkedet etterpå, sier førsteamanuensis Truls Engstrøm ved NHS.

Ta kontakt
En annen fordel er at de som fullfører praksisperioden ved den norske paviljongen på Epcot, får dekket reisen mellom Norge og USA. Interessert? Send en epost til post@uis.no eller ring 5183 3700.

Les mer og søk her!