MENY

Erasmus+ prosjektet COLIBRI er vurdert som en "suksess" i EU-sammenheng

Erasmus+ prosjektet COLIBRI - "Samarbeid og innovasjon for bedre, personlig og IT-støttet undervisning" som Handelshøgskolen ved UiS har deltatt i, er valgt ut som en "suksesshistorie" av et panel av eksperter fra Europa-Kommisjonens generaldirektorat for utdanning, ungdom, sport og kultur.

Erasmus+ prosjektet COLIBRI  "Samarbeid og innovasjon for bedre, personlig og IT-støttet undervisning" ble på Handelshøgskolen ved UiS ledet av professor Jan Frik. Masterstudenter fra Handelshøgskolen ved UiS og fra Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet har deltatt på europeiske samlinger hvor studenter har fått utarbeide med å utvikle ulike innovative løsninger for næringslivet. 

- Det er veldig hyggelig at prosjektet har fått tildelingen en "suksesshistorie" av et panel av eksperter fra Europa-Kommisjonens generaldirektorat for utdanning, ungdom, sport og kultur, uttaler professor Jan Frick. Dette er en fjær i hatten til UiS og satsingen på å utvikle nye internajonale undervisningsmetoder og samarbeid, avslutter Frick.

I tillegg til Handelshøgskolen ved UiS har Senter for innovasjonsforskning, Senter for entreprenørskap og CIAM - 
Center for Industrial Asset Management vært støttespillere på UiS. Våre samarbeidende ECIU-institusjoner Hamburg Unviersity og Technologyu og Allborg University vært med på prosjektet i tillegg til Boğaziçi University (Istanbul, Tyrkia), UTP University of Science and Technology (Bydgoszcz, Poland), Universitat Politècnica de Catalunya - UPC (Barcelona, Spain) og Riga Technical University - RTU (Riga, Latvia).

"Suksesshistorier" er en høythengede påskjønnelse til ferdigstillede EU-prosjekter som har gittt innflytelse gjennom sitt bidrag til politisk utforming, innovative resultater og / eller kreativ tilnærming som kan være en inspirasjonskilde for andre. Utvelgelsen av prosjektet som en suksesshistorie ble gjort på grunnlag av strenge kriterier for kvalitet, relevans og resultater.

Prosjektet er merket som "suksesshistorie" i Erasmus + Project Results Platform, en database der det er beskrivelser og resultater av prosjekter støttet av EU-kommisjonen under Erasmus + -programmet for utdanning, opplæring, ungdom og sport, samt dets forgjengerprogrammer.

.

Erasmus+ prosjektet COLIBRI er vurdert som en

Professor Jan Frick