ESREL er i gang

I dag åpnet den internasjonale konferansen ESREL, hvor eksperter fra hele verden er samlet rundt temaene risiko og pålitelighet.

Intensjonen med konferansen er å tilby et forum for presentasjon av forskningsartikler innen hele fagområdet risiko og pålitelighet. Eksempler på temaområder er kritisk infrastruktur, security, myndighetenes rolle i risikohåndteringen og risikokommunikasjon. Årets ESREL-konferanse vektlegger også samfunnssikkerhet fordi Stavanger-miljøet har et spesielt fokus på dette området.
Under årets ESREL-konferanse vil doktorgradsstudenter legge frem arbeider, og UIS er her godt representert.

- Dette er en viktig arena for presentasjon av studentenes arbeider, sa Aven, som er storfornøyd med interessen for konferansen.
- Vi har i år over 400 deltakere fra 42 land. Det er fantastisk, sa en stolt professor Terje Aven, under åpningen.

Til årets konferanse ble det sendt inn hele 500 bidrag, og 350 vitenskapelige artikler er samlet i konferansens proceedings.