Fadderkonsert med Ken Ring og Jesse Jones

21. august blir det konsert med Ken Ring og Jesse Jones på Folken. Konserten er et samarbeid mellom Fadder 2010 og Xplosif Hiphop Festival.

Ken Ring blir regnet som et av de største navnene i skandinavisk hiphop. Han er aktuell med albumet ”2 legender uten penger 2”, som er et samarbeidprosjekt med hiphop-artist Tommy Tee. Ken Ring er kjent for sine fantastiske live shows. Flere av tekstene består av harde gateskildringer og personlige historier, som hiten ”Mamma”, som handler om morens kamp mot kreft og hennes død.

Framtidshåp
Jesse Jones ble oppdaget av Ken Ring i i 2007, og samme år reiste de to på turné sammen. I år kommer Jesse Jones med sin debutplate, som gis ut av Tee Productions. Jesse Jones har laget låter sammen med artister som Tommy Tee, Madcon, Karpe Diem og den amerikanske rapperen Saigon. ”Jesse Jones regnes som et av norsk hiphops største framtidshåp”, skriver arrangørene av  konserten i en pressemelding.

Samarbeid
Konserten er et samarbeid mellom Fadder 2010 og Xplosif Hiphop Festival. er en studentfestival. Målet med fadderuka er å ønske nye studenter velkomne til studentlivet, universitetet og byen. Xplosif Hiphop Festival ble for første gang arrangert i 2004. Årets festival arrangeres fra 26. til 28. august og har hiphop-artister som MOP, Masta Ace, RA the Rugged Man og Warlocks på plakaten. Konsertene arrangeres hovedsakelig på Folken og Metropolis.