Fire gull i svømme-EM

UiS-student Sarah Louise Rung satte verdensrekord og tok fem medaljer under EM i svømming for funksjonshemmede. Fire av medaljene var av edleste sort.

EM for funksjonshemmede i Berlin ble avsluttet i helgen. Det ble en stor suksess for Rung, forteller Norges svømmeforbund på sine nettsider.

Sarah tok medalje i fem av fem øvelser og avsluttet mesterskapet med å ta gull på 200 meter fri. Ingeniørstudenten ved UiS ble fire ganger europamester og satte i tillegg verdensrekord på 100 meter bryst.

Fasiten for de norske svømmerne ble 4 gull, 2 sølv og en bronse, det beste resultatet i et EM siden 1999.

Denne uken fortsetter Rung å konkurrere i Norgesmesterskapet, som arrangeres i Drammen. Det melder Stavanger Aftenblad.