Fokus på energi og bærekraft

Representanter fra akademia, næringsliv og myndigheter samles i juni i Stavanger til en internasjonal konferanse om teknologi og innovasjon.

Konferansen heter “10th International Conference on Technology Policy and Innovation" og vil ha særlig fokus energi og bærekraft. Den arrangeres er Universitetet i Stavanger, Rogaland Kunnskapspark, IRIS, Norges forskningsråd og Stavangerregionen næringsutvikling.

ICTPI-serien søker å samle ledende representanter fra ulike sektorer for å presentere, diskutere og vurdere nåværende og framtidige tema av kritisk betydning for vitenskap og teknologi. Målet er å bidra til sosial og økonomisk velstand og velferd over landegrenser.

Konferansen er initiert av University of Texas i Austin i samarbeid med andre universiteter som Cambridge, Stanford, MIT, Delft, Higher School of Economic i Moskva, i tillegg til universiteter og forskningsinstitusjoner i Asia og Sør-Amerika.

Besøk konferansens hjemmeside for mer informasjon.