Foredrag med Finn Kydland på Universitetet i Stavanger

Tirsdag 12. juni 2007 holder Nobelprisvinner Finn Kydland foredrag på Universitet i Stavanger.

Nobelprisvinner og professor II ved Universitet i Stavanger, Finn E. Kydland kommer til UiS tirsdag 12. juni 2007. Her vil han holde et foredrag om konjunkturteori, samt ha samtaler og diskusjoner med økonomimiljøet ved UiS. Foredraget er åpent for alle.

Kydland ble tidligere i vår ansatt som professor II i makroøkonomi ved Universitetet i Stavanger, og vil være tilknyttet NHS - Institutt for økonomi og ledelsesfag. Han vil holde forelesninger og seminar for masterstudenter i økonomisk-administrative fag, samt forsknignsseminar for fagstaben.

I 2004 fikk Kydland Nobelprisen i økonomi sammen med Edward Prescott. Høsten 2005 ble han utnevnt til æresdoktor ved Universitetet i Stavanger.

Tema: Konjunkturteori
Tid: Tirsdag 12. juni 13:00 - 14:30