Forsker-standup - Hva er en turistattraksjon?

Lørdag ettermiddag kan du se Øystein Jensen, førsteamanuensis i reiseliv ved Norsk Hotellhøgskole på UiS, på NRK2. Han har forskerstandup med tittelen: Hva er en turistattraksjon?

I dette foredraget får vi en forenklet framstilling av en styrt turistattraksjon basert på en definisjon.

Denne fokuserer blant annet på et fenomen eller begivenhet knyttet til et bestemt sted som et utgangspunkt for den styrte attraksjonen.

Gjennom eksempler på ulike attraksjoner som foredragsholderen har besøkt, illustreres dette poenget med medbrakte gjenstander.

Et av eksemplene passer ikke til definisjonen og publikum blir bedt om å identifisere dette som en avslutning på foredraget.
Foredragsholder er Øystein Jensen, førsteamanuensis i reiseliv ved UiS, Norsk Hotellhøgskole.