Har du en spennende forretningsidé?

Hiv deg med på Senter for entreprenørskaps kick off 23. oktober og workshop 29. oktober for potensielle søkere til midler fra Norges Forskningsråd (NFR).

Spire til entreprenørskap

STUD-ENT er Forskningsrådets nasjonale konkurransearena hvor studenter i samarbeid med høyere utdanningsinstitusjoner kan søke om prosjektstøtte til studentdrevne forretningsideer.

Hensikten er å bidra til økt studententreprenørskap gjennom å fremme forretningsideer som er kommet ut av lovende forskningsresultater eller kunnskap studenter har fått gjennom studiet.

STUD-ENT-ordningen er beregnet på unge mennesker i starten av karrieren som ønsker å teste ut egne gründer- og entreprenørskapsevner.

Du kan søke uansett hvilket område eller tema forretningsideen gjelder.

Onsdag 23. oktober mellom 12.30 og 14.30 blir det kick-off og forberedelse til workshop i Studentinkubatoren LevelUp i Innovasjonsparken (Måltidets Hus).

Tirsdag 29. oktober blir det workshop med Forskningsrådet og tidligere søkere fra Tidewave som utviklet en smart vendemadrass til helsesektoren og fikk én million kroner fra Forskningsrådet for å videreutvikle madrassen.

Forskningsrådet vil også være til stede på workshopen for å svare på det du måtte lure på knyttet til STUD-ENT ordningen og søknadsprosessen.

Workshopen finner sted i auditorium EOJ-101 i Elise Ottesen-Jensens hus fra klokken 12.00 til klokken 14.00.

Påmelding til Minnah F.Haniffa, minnah.f.haniffa@uis.no eller til Lars Urheim, lars.urheim@uis.no

Les mer om studentinnovasjon og entreprenørskap ved UiS.