MENY

Heder og ære til petroleumsstudenter

Masterstudentene ved Institutt for energi- og petroleumsteknologi og Institutt for energiressurser ble hedret under et eget arrangement 18. juni. Repsol Norge delte ut priser til studenter som har utmerket seg.

Alejandro Escalona, Grethe Elise Folden, Espen Dommersnes, Sofie K. Arntzen, Sergey Kim, Hedda Svendsen og Øystein Arild. Fra venstre: Alejandro Escalona, Grethe Elise Folden, Espen Dommersnes, Sofie K. Arntzen, Sergey Kim, Hedda Svendsen og Øystein Arild.

Det var linjeforeningene Petroil og Geode, sammen med SPE, som stod i spissen for arrangementet, som var en siste feiring av masterstudentene ved de to petroleumsinstituttene.  

Repsol Norge var tilstede for å hedre studenter som har utmerket seg i løpet av studiene. Det deles ut pris til en student på hver av spesialiseringene boring, naturgass, reservoar og geologi. Prisen er på 25 000 kroner.  

Les mer: Skal dele ut prisar til toppstudentar i petroleumsfag 

Repsol Norge Best Student Award 2019 gikk til:  

  • Espen Dommersnes (boring) 
  • Sergey Kim (naturgass) 
  • Hedda E. S. Svendsen (reservoar) 
  • Sofie Knutdatter Arntzen (geologi) 

Under arrangementet var det også lagt opp til en teknisk økt med postere fra masterstudentene, etterfulgt av middag og prisutdeling. 

Grethe Elise Folden, leder for External Affairs i Respol Norge AS delte ut premiene til de fire beste studentene. Lederne ved Institutt for energiressurser, Professor Alejandro Escalona, og Institutt for energi- og petroleumsteknologi, Øystein Arild, var ansvarlige for å nominere kandidater til prisene.  

 

Tekst: Mari Løvås
Foto: Privat