MENY

Heder til stand om økt utvinning på ONS

Fellesstanden til UiS, IRIS, Det Nasjonale IOR-senteret og DrillWell ble nominert til «Best stand award» under årets ONS.

Bilde av Populært IOR-stand på ONS Populært IOR-stand på ONS

IOR-standen var svært populært og de besøkende lot seg lett friste til å konkurrere i storskjermspillet der det gjaldt å «fange» flest mulig oljedråper og å unngå vannet i en produserende brønn. Det vanket premier til de beste.

Standen var nominert til beste stand i kategorien mindre enn 50 kvadratmeter. 

Fornøyd med nominasjon

Mari Løvås var prosjektleder for standen fra UiS, hun er veldig fornøyd med nominasjonen:

– Det er et tydelig tegn på at vi har tenkt rett i utformingen, når vi blir nominert til beste stand. Neste gang skal vi nå helt opp, sier hun. 

– Vi ville ha en enkel stand, med et blikkfang som lokket folk inn. Vi hadde dyktige medarbeidere på stand hver dag som kunne fortelle om forskningen som blir gjort i sentrene våre. Vi er veldig fornøyde med årets ONS, og gleder oss til neste gang, sier hun. 

Standen var en fellesstand mellom UiS og IRIS, for å promotere forskningssentrene Det Nasjonale IOR-senteret og DrillWell. Standen var bemannet av forskere fra UiS og IRIS.

Vellykket

Mona Winge var prosjektleder fra IRIS, hun tror godt samarbeid er en av årsakene til nominasjonen:

– Vi har hatt en god dialog med våre utviklere helt siden starten, og hele prosjektet har gått omtrent knirkefritt. Vi har møtte mange interessante mennesker, og vi må konkludere med at ONS 2016 var vellykket for vår del, sier hun. 

Standen var utviklet av Hey Ho Let's Go og SixSides. Tom Idland fra IGD har kodet spillet.

Les mer om IOR-standen på ONS her: http://www.uis.no/om-uis/nyheter-og-presserom/inviterer-til-en-ior-reise-i-undergrunnen-article108769-8108.html

Tekst og foto: Lars Gunnar Dahle

Foto fra prisutdelingen på ONS. Fra venstre: Mona Winge fra IRIS, spillutvikler Tom Idland fra IGD og Mari Løvås fra Det nasjonale IOR-senteret.

Mona Winge, IRIS, Tom Idland, IGD, og Mari Løvås, IOR-senteret, under prisutdelingen. Foto: Lars Gunnar Dahle