Hildegard Nortvedt ny nettredaktør

Hildegard Nortvedt overtar roret som nettredaktør ved Universitetet i Stavanger etter Ingeborg Dirdal fra 1. august. Hun kommer fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsrådgiver i Strategi- og kommunikasjonsavdelingen ved UiS.

Den fungerende og kommende nettredaktøren gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer etter sommerferien.

- Jeg ser blant annet fram til å fortsette arbeidet med å legge til rette for god forskningsformidling på nett. Jeg synes også at arbeidet med å benytte sosiale medier for å kommunisere aktiviteten ved universitetet, er spennende og viktig, sier Nortvedt.

Sammen med IT-avdelingen, Enhet for studentservice og Strategi- og kommunikasjonsavdelingen ved UiS, har hun den siste tiden jobbet mye med forbedringer av nettsidene for studenter ved UiS.

- Det er hyggelig at vi nå kan ønske studentene våre velkommen til semesterstart med nye studentnettsider, konstaterer hun.