Hva skjer i Gaza?

Muslimsk studentorganisasjon i Stavanger, Palestinsk forening i Rogaland og Muslimsk fellesråd tar initiativ til en brei paneldebatt om situasjonen i Gaza. Alle er velkommen til debatten torsdag. Enkel servering.

Verdenssamfunnet har de siste ukene bevitnet Israels angrep på Hamas og sivilbefolkningen i Gaza. Dette er en kollektiv avstraffelse, mener arrangørene som har invitert til en brei debatt om situasjonen.

I panelet: Bjørg Tysdal Moe (KrF), Ingrid Fiskå (SV), Tina Bru (Høyre), Anndi Lomeland Jacobsen (Nablusforeningen), Gunnar Salomonsen (Haugesund kirke), Abdulrahman Azab (Imam).

Alle er velkommen torsdag 22. januar kl. 17.30-20.00 i rom A101 i Kjølv Egelands hus på Universitetet i Stavanger.