Innføring i feministisk teori og kjønnsforskning

Valgemnet Innføring i feministisk teori og kjønnsforskning starter opp på UiS til våren. Dette er et åpent emne som kan kombineres med andre utdanninger på universitetet, eller tas som eget fag. Emnet gir 10 studiepoeng.

Oppstartsdato for Innføring i feministisk teori og kjønnsforskning er foreløpig ikke satt, men forelesningene finner sted hver torsdag fra 16.15 til 18.00 i Arne Rettedals Hus (AR Ø-215).

Valgemnet er på bachelor-nivå, og det kreves generell studiekompetanse for å kunne melde seg opp. Det anbefales at studenter har minimum 50 studiepoeng på innføringsnivå i andre fag.

Valgemnet er et samarbeid mellom Institutt for Kultur og Språkvitenskap (IKS) og Nettverk for feministisk teori og kjønnsforskning.
Du kan lese mer om faget her.

Eventuelle spørsmål kan rettes til hovedansvarlig Henriette Thune eller faglig ansvarlig Ingvil Hellstrand

Vel møtt til et spennende emne!