Innholdsrikt fadderprogram

Tirsdag 14. august åpner Universitetet i Stavanger for nytt semester. Fadder07 har satt sammen et variert program for nye og eksisterende studenter.

Nye studenter ved Universitetet i Stavanger går travle uker i møte. De neste ukene ønskes nye studenter og eskisterende studenter velkommen til Stavanger og UiS gjennom et variert og spennende fadderprogram i regi av Fadder07. Formålet er å gi nye studenter en god start på studietiden og å skape kontakt mellom nye og eksisterende studenter.

Noe av det som står programmet er båttur, rebusløp, konserter på Folken, grilling, tivolidag og quiz med UiS-ledelsen i tillegg til mye mer.

Startskuddet for den offisielle seremonien i dag er klokken 10.00 i Tjodhallen, deretter går det slag i slag med ulike aktiviteter i regi av Fadder 2007.

Så alle studenter - velkommen til UiS og god fornøyelse!

Les mer om fadderprogram her