MENY

Internasjonal dag

26. oktober arrangeres Internasjonal dag for sjette år på rad på UiS. Campus forvandles til en internasjonal arena hvor over 1000 studenter, ansatte og representanter fra universitetets partnerinstitusjoner deltar.

Internasjonal dag er UiS sitt viktigste arrangement for å rette søkelyset mot den stadig ekspanderende internasjonaliseringen av universitetet. Under årets arrangement vil det særlig bli rettet fokus på mulighetene studentene har for å reise på utveksling. UiS samarbeider med høgskoler og universiteter over hele verden, og tidligere utreisende studenter vil representere noen av lærestedene. I tillegg vil fakultetenes internasjonale koordinatorer være tilstede for å bistå studenter som ønsker å berike sitt utdanningsløp med et utenlandsopphold.

600 internasjonale studenter
Universitetet i Stavanger har i dag over 600 internasjonale studenter fra 70 ulike land. På Internasjonal dag vil studentene og representanter fra partnerinstitusjoner i utlandet synliggjøre sine utdanningsinstitusjoner og sine respektive hjemland. Sosialt samvær, underholdning og god mat hører med.
 

Internasjonal dag finner sted tirsdag, 26. oktober kl. 12.00 til 14.00 i Arne Rettedals hus på UiS.