Internasjonal pris til UiS-student

Den tidligere masterstudenten i Petroleum Technology, Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet, UiS, Hendry Shen fra Indonesia, ble tildelt annen pris i Student Paper Contest under konferansen Offshore Europe i Aberdeen nylig.

Shen presenterte paperet Analysis of well friction using cubical polynominals i klassen for masterstudenter..

Professor Bernt S. Aadnøy, Institutt for petroleumsteknologi, var veileder for hovedoppgaven  Feasability studies of combining drilling with casing and expandable casing.

Shen som kom fra Indonesia for to år siden fikk mastergraden i petroleumsteknologi i sommer.

På bakgrunn av prisen i Aberdeen går Hendry Shen nå videre til en verdensfinale i regi av Society of Petroleum Engineers (SPE) i Los Angeles i november som representant for Europa.